«ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ»

Αυτή είναι η μεγάλη στιγμή της νεότερης ιστορίας μας. «ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ» και πρέπει να υπερασπιστούμε όσα μας ανήκουν.
Είναι πόλεμος, αλλά όχι όπως εκείνον που κάνουν οι γνήσιοι άνδρες και ξέρουν πολύ καλά να μάχονται οι Έλληνες. Είναι πόλεμος ύπουλος, βρώμικος με δωροδοκίες, προδότες και εφιάλτες. Είναι πόλεμος συμφερόντων με την πιο φασιστική συμπεριφορά που γνώρισε η Ελλάδα σε πολιτικό επίπεδο. Η Δημοκρατία δεν συνυπάρχει σε κανένα επίπεδο της Ελληνικής πολιτικής σήμερα. Έχει αλλάξει το πολίτευμα της πατρίδας μας. Βρισκόμαστε στο πλέον φασιστικό καθεστώς, τέτοιο που κάνει εκείνο του Παπαδόπουλου να μοιάζει παιδική χαρά.

Είναι πόλεμος Έλληνες, ως τέτοιον πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε. Εχθρός απέναντί μας είναι όλοι οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΘΝΙΣΤΕΣ και φυσικά οι ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ που εμείς οι ίδιοι πληρώνουμε για τις  υπηρεσίες που ΔΕΝ μας προσφέρουν. Μισθαρά όργανα ενός κράτους που μόνο Ελληνικό δεν είναι. Έλληνες στην ετικέτα, τόσο όσο για να παίρνουν τον μηνιαίο μποναμά τους, αλλά στην ψυχή Τούρκοι, Σλάβοι, Αλβανοί και οι περισσότεροι μπάσταρδοι με προσμίξεις απ' όλους. Αυτή την κρίσιμη στιγμή, να μην ξεχάσεις τους προδότες Έλληνα. Να μην ξεχάσεις αυτούς που έδειξαν το κρυφό μονοπάτι (Ανοπαία ατραπός) στον εχθρό με την παντελή απουσία τους.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Εἷς οἰωνὸς ἄριστος, ἀμύνεσθαι περὶ πάτρης!


Σχόλια