Ποιοι «δηλητηριάζουν» τα μυαλά των παιδιών μας;

«Ποιοι «δηλητηριάζουν» τα μυαλά των παιδιών μας;»
Βλέπω αυτή την έκφραση καθημερινά στα δελτία ειδήσεων και τα social media να στιγματίζουν ότι πιο γνήσιο εκφράζεται στην πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια από την νεολαία μας. Πρέπει να είσαι τεράστιος ανθέλληνας για να κατηγορήσεις παιδιά που ενεργούν για το συμφέρον της πατρίδας τους. Αλήθεια, ποια γνώμη θα έχουν όλοι αυτοί για τα ''παιδιά'' των Σκοπίων και της Αλβανίας; Άσε τα είδαμε με την δολοφονία του Κατσίφα... Δεν χρειάζεται να απαντήσει κανένας.
''Είναι φασίστες της Χρυσής Αυγής αυτοί που υποκινούν με μηνύματα σε κινητά τηλέφωνα και διαδίκτυο τους μαθητές σε καταλήψεις για την Μακεδονία''.
Σοβαρά τώρα; Είναι τόσο εύκολο να κολλάς ταμπέλα σε παιδιά θεωρώντας τα άβουλα και αμαθή όπως εκείνα των προηγούμενων ετών που ζούσαν μέσα στην προπαγάνδα των ''σχολείων'' που δημιουργήσατε για να καταστρέψετε την Ελλάδα κι όχι να την βοηθήσετε να υπάρχει; 
Δηλαδή αν αυτά τα παιδιά που αντιδρούν στο ξεπούλημα της Ελληνικής ιστορίας (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) και τους αγώνες των προγόνων τους είναι φασιστες... ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΙΣ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ; 
Τα σημερινά παιδιά έχουν επιπλέον εφόδια σήμερα, κι ένα από αυτά είναι το διαδίκτυο, το ''εργαλείο'' της ελεύθερης έκφρασης και της επιπλέον μάθησης για ότι πραγματικά τα (μας) ενδιαφέρει. Αν κάποιοι ξέρουν να το χειρίζονται απόλυτα αυτό το ''εργαλείο'', τότε αυτοί δεν είναι άλλοι από αυτούς τους μαθητές που μεγάλωσαν με την τεχνολογία. Μέσα στον παγκόσμιο ιστό, αυτά τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με όλους τους λαούς του πλανήτη. Μέσα από αυτό είδαν και την άλλη άποψη, τις γνώμες την φιλοπατρία και την αγάπη που έχουν όλοι οι άλλοι λαοί για την δική τους ιστορία. Μέσα από αυτό διέκριναν τα ψεύδη και την χειραγώγηση των πολιτικών και την απόκρυψη της αληθινής ιστορίας τους, μια ιστορία που τώρα μπορούν να την μάθουν παρακάμπτοντας όλα τα πολιτικά σκουπίδια τύπου: Φίλη, Διαμαντοπούλου, Γαβρόγλου κ.τ.λ..

Δεν με ενδιαφέρει αν αυτό το έκανε η Χρυσή Αυγή η όχι. Με ενδιαφέρει και με ευχαριστεί το ότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ και σε αυτούς θα στέκομαι δίπλα μέχρι την τελευταία μου στιγμή. Δεν ξέρω αν αυτό είναι έργο του Κασιδιάρη η του Μιχαλολιάκου... ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ, Η ΔΡΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.

Αυτά τα παιδιά ανήκουν στην Ελλάδα και θα αγωνιστούν γι' αυτήν και τώρα και στο μέλλον αν χρειαστεί. Αυτά τα παιδιά τα κέρδισε η αλήθεια και η πραγματική Ελληνική ιστορία που έσταξε μέσα στις ψυχές τους την φιλοπατρία κι όχι έναν στείρο Εθνικισμό που για το συμφέρον σας ονομάζετε ''φασισμό''. Αυτά τα παιδιά δεν κατέστρεψαν τίποτα για να τους ονομάζετε φασίστες. Φασίστες είναι όλοι εκείνοι, υποκινούμενοι και μη, που λασπώνουν τίμιους Εθνικούς αγώνες και υποστηρίζουν οτιδήποτε ανθελληνικό. Σε αυτά τα παιδιά δεν θα κολλήσετε άλλη λάσπη, γιατί δεν μπορείτε. Αυτά τα παιδιά θα είναι το τέλος του ανθελληνισμού και του αφελληνισμού της ''παραπαιδείας''. Αυτά τα παιδιά είναι πλέον Έλληνες και μάλιστα αγωνιστές όπως τους αρμόζει, ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ!
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Σχόλια