Η ένωση Διός και Ολυμπιάδος.

Οι Αρχαίοι Έλληνες ιερείς, γνώριζαν τον τρόπο, μέσω των μυστηρίων τους, να λαμβάνουν το Θείο σπέρμα. Στην φωτογραφία που ακολουθεί, θα δείτε πως αποτύπωσε ο καλλιτέχνης της εποχής την σύλληψη του Μεγάλου Αλεξάνδρου μετά από επίκληση της αρχιέρειας των Καβειρίων Ολυμπιάδος Μυρτάλης. Η ίδια η Ολυμπιάδα, προερχόταν απ' το γένος ενός άλλου ημίθεου, του Αχιλλέα. Ενώ ο Φίλιππος απ' το γένος του ημίθεου Ηρακλή. Αυτό ακριβώς είναι που μας δείχνει ότι η γνώση υπήρχε, και επιβεβαιώνει όλους εκείνους τους φιλοσόφους, Έλληνες και ξένους, που έλεγαν ότι οι Έλληνες είναι σπορά Θεών!!!

Χιλιάδες οι Ημίθεοι στην αρχαία Ελλάδα, γνωστοί και άγνωστοι, δείχνουν ότι οι πρόγονοι μας, είχαν άριστη σχέση με το Θείο, γι αυτό άλλωστε και έδιναν (τότε) φως σε όλο τον κόσμο. Ήταν γνώστες απίστευτων φυσικών και μη, συμπαντικών και εξωσυμπαντικών δυνάμεων. Πάντου όπου μετοικούσαν, έφτιαχναν τους Ναούς τους, πάντα με τους ίδιους ρυθμούς (Δωρικούς και Ιωνικούς) γιατί ήταν πηγή ενέργειας και σύμβολα Απολλώνιας, δηλαδή Θεϊκής αισθητικής. Παντού και πάντα υπερασπίζονταν ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΒΩΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΟΥΣ (Υπέρ βωμών και Εστιών). Πάντα λειτουργούσαν στην καθημερινότητα τους ως Θεοί, και ήταν αυτοί που όρισαν το μεγαλύτερο αγαθό παγκοσμίως, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Στην μυητική αυτή απεικόνιση, διακρίνουμε τον Αετό, που ως μέσον έπαιρνε την μορφή του ο Δίας για να επισκεφθεί την γή. Στην παρούσα στιγμή της τεκνοποίησης, έχει πάρει το σαγηνευτικό φιδίσιο σώμα (γνωστή άλλωστε σε πολλούς η Οφιολατρία) ώστε να μπορέσει να διεισδύσει στον κόλπο της Ολυμπιάδας. Για να γίνει κατανοητό σε όλους περί τίνος πρόκειται, το επάνω μέρος έχει το κορμί και την μορφή του Έλληνος Θεού, ενώ και τα γεννητικά του όργανα σε δημόσια θέα, φανερώνουν την πράξη της τεκνοποιήσεως. Το σώμα του αετού σε αναμονή, φυλάσσει το υπερόπλο του Διός τους Κεραυνούς του, ενώ κάποιος (πιθανόν ιερέας, άρα και μάρτυρας της γνησιότητας.) παρακολουθεί την ιερή στιγμή της σύλληψης του ημίθεου Αλέξανδρου.
Ο ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΘΕΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟ ΕΝ ΜΕΣΩ ΣΕΙΣΜΩΝ, ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ. ΘΕΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΩΣ ΑΓΑΘΟΣ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΦΥΣΗΣ" ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Αυτά ήταν που τρέλαιναν τους "ζηλωτές" ερημίτες και τους ανάγκασε να δημιουργήσουν-κατασκευάσουν τα παραμύθια τους, αντιγράφοντας γεννήσεις δικών τους, που στην ουσία ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ. 

Ο λόγος, ήταν, για να εκδιωχθεί το φως, η χαρά, η δημιουργία. Να καταστραφεί η κοινωνική, ιστορική και εθνολογική συνοχή των Ελλήνων. Να πάψουν δια παντός οι τέχνες, οι επιστήμες, κι οτιδήποτε άλλο ευνοούσε τους βίους των ανθρώπων. Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν, αντιγράφοντας και παραποιώντας οτιδήποτε Ελληνικό και Σατανοποιώντας το γνήσιο, το πρωτότυπο, κατάφεραν να κάνουν το άσπρο - μαύρο. 

Νομίζω ότι τελικά τα κατάφεραν αρκετά καλά μέχρι τις μέρες μας, αλλά ως εδώ και μη παρέκει. 


ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ!

Έρρωσθε κι Ευδαιμονείτε Έλληνες.

Σχόλια