ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΡΑΒΙΝΟΣ MARCUS ELI RAVAGE ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο ΡΑΒΙΝΟΣ MARCUS ELI RAVAGE ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ''CENTURY'' ΤΩΝ Η.Π.Α. ΛΕΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ: 


''ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ. ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΑΡΩΣΗ ΤΩΝ ΙΔΑΝΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΑΜΕ''. 

ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΠΩΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ''ΝΤΙ ΒΕΛΤ'' ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ  Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΣΤΙΣ 5/11/1988, ΣΕΛ.14, ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΠΑΥΑΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ: 

''Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ, ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. 

Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ...''


Σχόλια

  1. γιατι οι κυβερνωντες ειναι σιωνιστες και προδοτες του Ελληνισμου θα ηταν σιωπηλες αν ηξεραν αυτα που λεει το αρθρο , θα ειχαμε αποσσυρει το πρεσβη μας σε Ισραηλ θα ζητουσαμε εξηγησεις θα αναθεωρουσαμε την βιβλιογραφια περι χριστιανισμου και ιστορικες καταγραφες τω Εβραιων ενω ολα τα ετη μας εμαθαν μια ιστορια που δικη μας δεν ειναι καθησαν πανω σε Ελληνικες επρτες εβραικα εορτές και ευτυχως 2000 ετη ζουν τα εθιμα μας καλυμενα απο χριστιανικαεβραικα κυρηγματα που θελουν τον ανθρωπο δουλο και προβατο κοντρα σε αυτο που ο Μεγαλος δασκαλος Ιησους κυρηξε ακομη δεν πηραν ειδηση οι Εβραιοι οτι ο προφητης ηλθε πριν 2000 ετη σαν επαναστατης και τον σκοτωσαν τιποτε δεν διδαχτηκαν απο αυτον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο Ιησους ειπε ερευνατε τας γραφας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε στα σχόλια να είσαστε κόσμιοι και να μην προσβάλλετε τους συνομιλητές σας. Σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται.