Καταστροφές στο Μουσείο της Μοσούλης... Τι σας θυμίζει αυτό; (Βίντεο).

Ανεκτίμητης αξίας αγάλματα που χρονολογούνται στην περίοδο από τον 7ο έως τον 9ο αιώνα π.Χ. κατέστρεψαν με βαριοπούλες και τρυπάνια οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στο μουσείο της Μοσούλης, στο βόρειο Ιράκ, σε μια ακόμη πράξη βανδαλισμού που σοκάρει την παγκόσμια κοινότητα.

Μετά απ το αποτρόπαιο έγκλημα των Τζιχαντιστών στο μουσείο της Μοσούλης, ξύπνησαν πολλές μνήμες, ειδικά στους Έλληνες που υπέστησαν τα ίδια και χειρότερα από τους πρώτους διδάξαντες που σήμερα αυτό-ονομάζουν το δόγμα τους: "θρησκεία της αγάπης". Δυστυχώς, η πλύση εγκεφάλου των τελευταίων 2.000 ετών, κυρίως μέσα από την παιδεία μας, δεν αφήνει σήμερα τον Έλληνα να δει την αλήθεια των μονοθεϊστικών θρησκειών. Εύχομαι και ελπίζω κάποια στιγμή να καταλάβουν όλοι και να επιστρέψουν στα πάτρια τους, αφήνοντας πίσω τα Εβραϊκά κατασκευάσματα. Η γνώση είναι δύναμη. Ο Έλλην άνθρωπος, έχει χρέος να την επιδιώξει. Αφήστε πίσω όσα τόσο ύπουλα και βρώμικα σας έμαθαν μέχρι τώρα, και κυνηγήστε το αληθινό ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΩΣ.

ΝΗΣΟΣ ΑΝΑΦΗ ΕΤΟΣ 2009 - ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΤΕ ΤΑ Μ.Μ.Ε.
ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ - ΑΠ' ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ - ΕΛΛΑΔΑΣ;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ!!! 



Η πραγματική, αλλά καλά κρυμμένη "Αγία τριάδα" τους, 
είναι το ΙΣΛΑΜ ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ και ο ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΣ.

Με μία απλή ανάγνωση του "Κορανίου", της "Τορά" και του "Ταλμούδ", και της "Αγίας γραφής", θα βρείτε αμέσως τον κοινό παρανομαστή του μίσους και της απανθρωπιάς, και θα καταλάβετε αμέσως ότι είναι η κοινή μήτρα των "αποκαλυπτικών" Θρησκειών συγκεκριμένης προέλευσης. Αυτό το 3 σε 1 προϊόν, είναι το δημιούργημα αυτών που θεωρούν τους λαούς των άλλων εθνών *Γκοϊμ, και μέσα απ τον φανατισμό τους καταστρέφουν τις ιστορίες των άλλων ονομάζοντας τες "Σατανικές", "Αμαρτωλές", ''Ειδωλολατρικές" και "Παγανιστικές" υποτιμητικά. Αν αυτοί υποτιμούν την σκέψη σας, εσείς μην τους υποτιμάτε καθόλου. Η κόντρα Χριστιανισμού - Ισλαμισμού που μετράει δισεκατομμύρια θανάτους μέχρι σήμερα, και συνεχίζει ακάθεκτη, από την Ανατολή και την δύση, μέχρι τον βορρά και τον νότο της Αφρικής την πορεία της... ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΕΟ!!!!!



Θυμηθείτε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Ανεξιθρησκία των Ελλήνων.

Θυμηθείτε την ελευθερία στο να πιστεύει ο καθένας όπου θέλει.

Θυμηθείτε τα μνημεία προς "ΤΟΙΣ ΘΕΟΙΣ ΑΣΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗΣ, ΘΕΟΙΣ ΑΓΝΩΣΤΟΙΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙΣ" για να έχουν όλοι οι ξένοι στην χώρα μας τον δικό τους τόπο λατρείας, για να βρίσκονται όποτε το επιθυμούν κοντά στον δικό τους Θεό.

Ελπίζω να μπορείτε να διακρίνετε τον πραγματικό πολιτισμό των "Ειδωλολατρών" προγόνων μας, απ τον μετέπειτα "Ταλιμπανισμό" που κατέστρεψε, βεβήλωσε και συνεχίζει μέχρι και σήμερα την Ελλάδα και όλους τους άλλους αρχαίους ("ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΟΥΣ") πολιτισμούς.

"ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ".
Γεννάδιος Σχολάριος.



(*Γκοίμ - κατώτεροι άνθρωποι που γεννήθηκαν για να τους υπηρετούν).

Σχόλια