Ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΜΟΝΟΘΕΪΣΜΟΥ, ΤΟ ΙΣΛΑΜ.

Ο Γαλιλαίος Γαλιλέι (Galileo Galilei)
Ο Γαλιλαίος Γαλιλέι (Galileo Galilei, 15/2/1564 - 8/1/1642), ήταν Ιταλός φυσικός, μαθηματικός, αστρονόμος και φιλόσοφος, που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιστημονική επανάσταση. Όλοι γνωρίζουμε για τις απαγορεύσεις που του είχαν επιβληθεί απ' το Εβραίο-Χριστιανικό ιερατείο. Ο Γαλιλαίος αναφέρεται ως ο «πατέρας της σύγχρονης Αστρονομίας» και ο πρώτος φυσικός με τη σύγχρονη σημασία του όρου, καθώς ήταν ο πρώτος που αντικατέστησε την υποθετική-επαγωγική μέθοδο με την πειραματική και εισηγήθηκε τη μαθηματικοποίηση της φυσικής. Λίγοι γνωρίζουν όμως σήμερα, ότι αυτά που δήθεν ανακάλυψε ο Γαλιλαίος, τα είχαν βρει, ανακαλύψει και εξηγήσει χιλιάδες χρόνια πριν απ' αυτόν πρώτοι οι Αρίσταρχος, Αριστοτέλης, Υπατία, Πλάτων κτλ, κι εδώ ξεκινούν όλα...

Πως θα μπορούσαν αυτοί (Εβραίο-Χριστιανοί) που κατηγορούσαν για όλες τις ανακαλύψεις τους τους Έλληνες, να αφήσουν, έστω και μέσα από τις έρευνες ενός Ιταλού (βλ. Γαλιλαίος), να έρθουν στο φως τα στοιχεία εκείνα που θα μετέτρεπαν τους καθολικά Σατανοποιημένους της εποχής "Ειδωλολάτρες" σε πραγματικούς πρωτοπόρους επιστήμονες; Επειδή ο Γαλιλαίος τόλμησε να αντιταχθεί στην παραδεδεγμένη διδασκαλία, δημιούργησε πολλούς εχθρούς, και τον θεώρησαν αιρετικό (Ελληνιστή). Η σύγκρουσή του με τη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία αναφέρεται πολλές φορές ως παράδειγμα σύγκρουσης της εξουσίας με την ελευθερία της σκέψης και ειδικά με την επιστήμη στην Δυτική κοινωνία, αν και στην πραγματικότητα, μετά την κατασκευή του τηλεσκοπίου από τον Γαλιλαίο το 1609 και τις παρατηρήσεις του, ο διωγμός, πρωτογενώς, εξυφάνθηκε στο χώρο των αριστοτελικών επιστημόνων του Πανεπιστημίου της Πάδοβας, που αμφέβαλαν για την εγκυρότητα των αστρονομικών του ανακαλύψεων και αγωνίστηκαν να συγκεντρώσουν υποψίες για το άτομο του στα μάτια των εκκλησιαστικών αρχών. Την ποινή φυλάκισης του Γαλιλαίου μετέτρεψε σε κατ' οίκον περιορισμό ο Πάπας Ουρβανός Η΄, ενώ τρεις από τους δέκα καρδινάλιους δικαστές αρνήθηκαν να υπογράψουν την καταδίκη του.
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ   -   ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ   -   ΥΠΑΤΙΑ   -   ΠΛΑΤΩΝ
Αν και τον ανάγκασαν να αποκηρύξει δημόσια τις πεποιθήσεις του, ο Γαλιλαίος μυστικά εξακολουθούσε να πιστεύει στην ηλιοκεντρική θεωρία του και ποτέ δεν άλλαξε γνώμη. Από την ιστορία του Γαλιλαίου έμεινε παροιμιώδης η φράση: "Και όμως κινείται". Κατά την παράδοση, ο Γαλιλαίος τελειώνοντας την απαγγελία της "απαρνήσεως" των πεποιθήσεών του, που έκανε γονατιστός μπροστά στην Ιερά Εξέταση και καθώς σηκωνόταν, χτύπησε το πόδι του στο έδαφος και πρόσθεσε: "Και όμως κινείται" (εννοώντας τη Γη). Στην πραγματικότητα, τη φράση αυτή ή δεν την είπε ποτέ ή κι αν την είπε δεν την άκουσαν οι δικαστές του. Γιατί τότε δεν θα ξέφευγε την καταδίκη του σε θάνατο "επί της πυράς". Πάντως η φράση αυτή απέμεινε σαν σύμβολο της δύναμης της επιστήμης έναντι σε κάθε προσπάθεια να σκεπαστεί το φως της αληθινής γνώσης. Τη χρονιά του θανάτου του Γαλιλαίου γεννήθηκε ο Ισαάκ Νεύτων, που βασιζόμενος μεταξύ άλλων στη δουλειά του Γαλιλαίου και του Κέπλερ ολοκλήρωσε την επιστημονική επανάσταση στον τομέα της φυσικής και έθεσε τα θεμέλια της κλασικής φυσικής. Ο Πάπας αποκατέστησε τη μνήμη του Γαλιλαίου στις 31 Οκτωβρίου 1992, 300 χρόνια μετά το διωγμό του. Κύρια κατηγορία για την καταδίκη του Γαλιλαίου το 1633 ήταν η αθέτηση του Διατάγματος του Καταλόγου Απαγορευμένων που δημοσιεύτηκε στις 6 Μαρτίου του 1616. Σύμφωνα με αυτό, δόθηκε εντολή στον Γαλιλαίο να μην υποστηρίξει, ούτε να υπερασπιστεί, ούτε να διδάξει με οποιονδήποτε τρόπο την άποψη της ακινησίας του Ήλιου και της κίνησης της Γης. Έχοντας τότε, χωρίς δεύτερη σκέψη, υποσχεθεί να υπακούσει, αφέθηκε ελεύθερος και απέφυγε τον κίνδυνο να λογοκριθεί ή να απαγορευτεί κάποιο από τα βιβλία του. Μέχρι τότε, είχε δώσει μεγάλο αγώνα (κυρίως γραφειοκρατικό), έχοντας βέβαια υποστηρικτές και τη στήριξη πνευματικών ανθρώπων της εποχής, ώστε να πείσει για την εγκυρότητα του Kοπερνίκιου δόγματος (του ότι ο Ήλιος στέκει ακίνητος, έχοντας την Γη να περιστρέφεται γύρω του εκτελώντας διπλή κίνηση). Το αμέλημα λοιπόν που έφερε στο προσκήνιο το Διάταγμα του 1616 ήταν η δημοσίευση του Διαλόγου περί των δύο Μεγίστων Συστημάτων του Κόσμου το 1632, το οποίο σύμφωνα με τους αρμόδιους του Ιεροδικείου παραβαίνει ρητά την παραπάνω εντολή (Διάταγμα του 1616). Ο Γαλιλαίος κλήθηκε στο Ιεροδικείο στη Ρώμη το 1633, φυλακίστηκε τυπικά, και αφού αρνήθηκε πως μέσα από τον Διάλογο κηρύσσει το δόγμα του Κοπέρνικου ως αστρονομική αλήθεια, κάτι το οποίο δεν γίνεται δεκτό από τους δικαστές, τελικά αποκηρύσσει τις ιδέες του όσον αφορά την κίνηση της Γης. Αυτουργός της απόφασης των δικαστών φαίνεται να είναι ο τότε πάπας Ουρβανός Η', ο οποίος ενοχλήθηκε που, κατά τη γνώμη του, ο Διάλογος δεν αναδείκνυε τη θεία παντοδυναμία έναντι της επιστημονικής-φυσικής αλήθειας, όπως ο ίδιος είχε συμφωνήσει με τον Γαλιλαίο.
Σύμφωνα με τον μύθο, ο Γαλιλαίος φεύγοντας από την Ιερά Εξέταση επέμεινε στην άποψη του αναφωνώντας "Και όμως γυρίζει". Την 1η Δεκεμβρίου το Ιεροδικείο έδωσε την άδεια στον Γαλιλαίο να επιστρέψει στη Φλωρεντία, όπου έμενε πριν την κλήση του Ιεροδικείου, και να εγκατασταθεί στο Αρτσέτρι, όπου πέθανε τη νύχτα μεταξύ 8ης και 9ης Ιανουαρίου 1642 όσο διαρκούσε η σωφρονιστική ποινή του.

Μέχρι εδώ καλά, αλλά εύλογα θα με ρωτήσετε: Προς τι η επαναφορά των όσων είχαν διαδραματιστεί τότε επί Γαλιλαίου, και ποια η σχέση τους με το σήμερα;

Ήθελα να σας δώσω ένα "δείγμα γραφής" της Εβραίο-Χριστιανικής λογικής, για να δείτε πως λειτουργεί αυτή μέχρι και σήμερα.

Οι (των τελευταίων 2.000 ετών) Έλληνες, δυστυχώς παρέμειναν πιστοί στους γιδοβοσκούς τους (ποιμενάρχες) και συνάμα "πτωχοί τω πνεύματι" αφού έτσι τους ήθελαν, και δεν γνωρίζουν ότι ο Ισλαμισμός, δεν είναι αντίθετη θρησκεία με την δική τους, αντίπαλη ναι, αλλά όχι αντίθετη, μιας και ο Θεός, και στις δύο θρησκείες, είναι ο ίδιος (!!!) Ναι φίλοι μου, δεν το γνωρίζατε ότι ο Αλλάχ των Ισλαμιστών είναι ο Γιαχβέ των Χριστιανών, δηλαδή ο πατέρας του δικού σας Ιησού. Οι διαφορές μικρές ανάμεσα στις δύο Αιρέσεις του Εβραϊσμού, ο παρονομαστής όμως ο ίδιος μιας και είναι "παιδιά" της ίδιας μήτρας. Ο Χριστιανισμός, ερχόμενος στην δύση, έπρεπε να αφήσει όσο περισσότερα "ταλιμπανίστικα" περιείχε, ώστε να μπορέσει να γίνει αποδεκτός από τους δυτικούς πολιτισμούς. Έτσι άφησε πίσω τα αυτομαστιγώματα, την μπούρκα που μετετράπη σε μαντήλα γιατί το κεφάλι της γυναίκας ως "βρώμικο και μιαρό ον" πρέπει να είναι καλυμμένο. Οι δε άνδρες θρησκευόμενοι, δεν χρειάζεται να φέρουν εις την κεφαλήν τους το ιερό Εβραϊκό Κιπά, εφ' όσων τον ρόλο αυτόν τον παίζει πλέον ο τρούλος της εκκλησίας. Κατάλαβες τώρα για ποιόν λόγο αυτοί που ενοχλήθηκαν για τις "οπισθοχωρήσεις" του Χριστιανισμού, δημιούργησαν περί το 800 μ.χ. της Ισλαμική θρησκεία και ονομάζουν τους Χριστιανούς "Άπιστους";;;

Αυτό το βίντεο λοιπόν που θα δεις, δεν είναι τίποτα παραπάνω, από την δεδομένη και εναντιωμένη εδώ και αιώνες, Εβραίο-Χριστιανική λογική που αντιπαρατίθεται στις Ελληνικές αξίες, επιστήμες και γενικώς γνώσεις.

Η ανάρτηση έγινε προς γνώσιν των Χριστιανών που κοροϊδεύουν τους "Ταλιμπάν" του Ισλάμ...

ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ, ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ  ΤΟΥΣ (ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΜΗ) ΙΕΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ, ΥΒΡΙΖΟΝΤΑΣ, ΒΕΒΗΛΩΝΟΝΤΑΣ, ΚΑΙ "ΣΑΤΑΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ" ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.

Σχόλια