Ο ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΣΤΟΝ REAL FM

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχθηκε στο στούντιο του realfm 97.8FM μία μεγάλη φωνή τον Νότη Σφακιανάκη. Με το γνωστό ειλικρινές και χειμαρρώδες ύφος του ο ερμηνευτής αναφέρθηκε στην κρίση και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα, θεωρώντας ωστόσο ότι υπάρχει σωτηρία. «Υπάρχει σωτηρία, υπάρχει ελπίδα. Να συνετιστούμε, να καταλάβουμε τα λάθη μας και να μην τα ξανακάνουμε. Να αποβάλουμε από το παιχνίδι της ζωής αυτούς που μας την καταστρέφουν» τόνισε ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος επισήμανε ότι η κρίση άρχισε πριν από χρόνια και δεν είναι αποτέλεσμα των δύο τελευταίων χρόνων.

Για τη νέα του δισκογραφική δουλειά που αναμένεται να κυκλοφορήσει κοντά στα Χριστούγεννα ο Νότης Σφακιανάκης είπε ότι θα περιλαμβάνει πολλά ζεϊμπέκικα: «Το ζεϊμπέκικο είναι μοναχικός πολεμικός χορός και γι’ αυτό πιστεύω ότι με αντιπροσωπεύει».

Όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου τον ρώτησε πώς βλέπει τον εαυτό του σε 10-20 χρόνια απάντησε: «Με την ίδια τρέλα!» ενώ επισήμανε: «Είμαι θλιμμένος από μικρό παιδί. Η χαρά είναι συνυφασμένη με τον κοινωνικό περίγυρο. Αν γίνεται πόλεμος σ’ ένα σημείο του κόσμου, εσύ πώς μπορείς να είσαι χαρούμενος... Υπάρχουν έννοιες, προβλήματα που δεν σ’ αφήνουν να ζήσεις το σήμερα. Πιο πολύ ζούμε το παρελθόν , σχεδιάζουμε το μέλλον και ξεχνάμε να ζήσουμε το σήμερα».


Ακούστε τι είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον realfm 97.8 o Νότης Σφακιανάκης.
 Η συνέντευξη ειναι σε δύο μέρη.

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ:  

http://www.real.gr/audiofiles/179726.mp3
ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ:

http://www.real.gr/audiofiles/179727.mp3

Σχόλια